St. Kitts & Nevis

Rondreis St. Kitts & Nevis

  1. Rondreis
  2. St. Kitts & Nevis

In het azuurblauwe water van de Caribische Zee liggen twee onontdekte eilandjes die ideaal zijn voor een paradijselijke zonvakantie. St. Kitts & Nevis hebben allebei parelwitte stranden met schaduwrijke palmbomen en koraalriffen voor de kust. Boek bij TUI een rondreis St. Kitts & Nevis en vaar in stijl (per luxe cruiseschip) naar de hoofdstad Basseterre. Vergeet ook de wandelschoenen niet om de dichte jungle te ontdekken.

Rondreis St. Kitts & Nevis

Het paradijselijke decor van St. Kitts & Nevis

Twee tropische eilanden die nog onontdekt zijn. Zo kun je St. Kitts & Nevis het beste omschrijven. De buureilandjes liggen in het azuurblauwe water van de Caribische Zee en zijn per luxe cruiseschip te bereiken. Zodra het schip aanlegt in de hoofdstad Basseterre kan de rondreis St. Kitts & Nevis beginnen. Basseterre ligt op het eiland St. Kitts en wordt omringd door paradijselijke stranden met wit zand, wuivende palmbomen en kleurrijke koraalriffen. De ideale plek voor zonaanbidders. Wil je ook graag wat cultuur snuiven? Bezoek dan het centrum van Basseterre met zijn Georgiaanse huizen en het plein ‘The Circus’ dat gebouwd is in de stijl van Piccadilly Circus in Londen.

Op ontdekking in de jungle van St. Kitts

Vergeet de wandelschoenen niet mee te nemen voor een rondreis St. Kitts & Nevis. De eilanden hebben een groen binnenland vol vulkanische bergen, suikerrietvelden en dichte oerwouden. Natuurliefhebbers kunnen onder leiding van een gids op expeditie rond Mount Liamuiga op het eiland St. Kitts. Houd je ogen goed open, want tussen de bomen spot je zomaar velvet apen die aan lianen slingeren. En ook het uitzicht op het fonkelblauwe water van de Caribische Zee is onvergetelijk. Bijkomen doe je op het luxe cruiseschip dat je tijdens de cruise door de Caribbean ook naar de Dominicaanse Republiek, St. Maarten en Martinique vaart.