COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Het ultieme gevoel van vrijheid ervaren doe je tijdens een roadtrip met TUI. Rijd van stop naar stop en ontdek onderweg vele bezienswaardigheden op je route. Terwijl de kilometers voorbij vliegen doe je continu nieuwe indrukken op. Ontdek natuurschoon als de Grand Canyon en de Everglades tijdens een roadtrip USA. Of verken steden als Boedapest, Praag en Zagreb als je met je vrienden een roadtrip Europa maakt. The world is your playground tijdens een roadtrip met TUI.

Get your Kicks on route 66

Op de bucketlist van vele mensen staat waarschijnlijk een west coast USA roadtrip met dikke letters geschreven. Het westen van Amerika staat bekend om de overweldigende natuur, uitgestrekte stranden, bruisende steden en verlaten wegen waar je uren achter elkaar niemand tegen kunt komen. Wandel langs de rand van de indrukwekkende Grand Canyon en zie hoe de Colorado River zich een weg baant door het landschap. Waag een gokje in één van de casino’s in Las Vegas of relax op de goudgele stranden van Los Angeles. Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens een USA roadtrip is de historische route 66. Rijd over de oudste snelweg van the States en bezoek verlaten ghost towns en typische cowboy stadjes. Get your kicks on Route 66!

Oost Amerika: the Big Apple

Niet alleen het westen van Amerika heeft veel te bieden tijdens een auto trip. Tijdens een east coast USA roadtrip wachten steden als the Big Apple New York, Washington en Miami op je komst. Aanschouw de indrukwekkende wolkenkrabbers in Manhattan en wandel door het immense Central Parc. Ga op ‘bezoek’ bij de President tijdens een bezoek aan capitol city Washington of ga op jacht naar krokodillen in Everglades National Park in Florida. Het oosten van Amerika staat bol van levendige steden en prachtige natuur waar je ongetwijfeld een van de beste roadtrips van je leven zult gaan beleven.

Roadtrip Europa

Je hoeft niet de oceaan over te vliegen om te gaan roadtrippen. Ook een roadtrip door Europa biedt vele prachtige plekken om te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld tijdens een roadtrip Oost Europa eens steden als Praag, Boedapest en Warschau en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze steden. Wandel bijvoorbeeld eens over de Karelsbrug in Praag, bezoek de burcht van Boeda in Boedapest of proost op je roadtrip met een goed glas wijn op Ban Jelacic Square in Zagreb.