Supersnelle sightseeing tour

Checkpoint Charlie, Brandenburg Tor en de wereldberoemde Kurfürstendamm: je passeert ze allemaal tijdens de halve marathon van Berlijn. Inschrijven via TUI Sports betekent gegarandeerd een startbewijs. Het parcours? Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd. Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe. ‘De halve’ combineer je mooi met een weekend in bruisend Berlijn!

Hotel

Programma

Vrijdag 9 april of zaterdag 10 april 2021

Op vrijdag of zaterdag kom je aan in Berlijn, afhankelijk van het aantal dagen van je weekendje Berlijn. Een van beide dagen dien je de Marathon Expo te bezoeken om je startnummer op te halen. Daarna heb je alle tijd om de stad te verkennen. Het oude en nieuwe Berlijn zijn naadloos in elkaar overgegaan. Daardoor wisselen moderne gebouwen op bijvoorbeeld de Potsdamer Platz zich af met historische en imposante monumenten als de Gedächtniskirche en Siegessäule. Dat Berlijn ook een hele bruisende stad is, merk je vooral aan de vele restaurants en kroegen, al is dat op zaterdagavond misschien niet zo’n goed idee...

Zondag 11 april 2021

Heute geht’s los! Zorg dat je op tijd op het startterrein aanwezig bent. De start van de Berlin Half is om 10:05 uur. Na afloop van dit geweldige evenement kan je terugkijken op een fantastische dag met een medaille om je nek en een biertje in je hand. 

Maandag 12 april 2021

Misschien met wat lichte spierpijn, maar ook met mooie herinneringen stap je vandaag nog eenmaal de stad in óf begint de reis terug naar huis. Waar je je medaille een mooi plekje kan geven!

Programma onder voorbehoud!

Hotel

Select Hotel Gendarmenmarkt ligt in het hart van Berlijn, met winkels, restaurants en prachtige historische panden en de sfeervolle Gendarmenmarkt op een steenworp afstand. In korte tijd loop je naar de Rijksdag en de Brandenburger Tor. Houd wel je stappenteller in de gaten: zondagmorgen wil je natuurlijk wél fit en uitgerust aan de start van de halve marathon staan.

Parcours

Alles wat Berlijn zo bekend maakt, zie je met eigen ogen tijdens de halve marathon. Je start op de Straße des 17. Juni tussen de Brandenburger Tor en de Siegessäule. Je rent vervolgens langs de Siegessäule naar Slot Charlottenburg, door het Lietzenseepark ga je richting de Gedächtniskirche. Je passeert de Postdamer Platz en de Dom om uiteindelijk te finishen net voorbij de Brandenburger Tor.

Behalve mooi is het parcours ook nog eens vlak, snel en breed. Het publiek langs de kant maakt het plaatje compleet. Niet voor niets staan maar liefst 35.000 deelnemers in het eerste weekend van april aan de start. En waarom zou jij daar niet tussen staan?

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Parcours
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief