Fantastisch evenement

Hotel

Programma

Vrijdag 20 maart 2020

Rond etenstijd land je in Lissabon, waar je per transfer naar het hotel wordt gebracht. Na het inchecken heb je nog tijd om de stad bezoeken voor een heerlijk Portugees diner. Het centrum is makkelijk te bereiken met de metro. Na een hapje en een drankje kun je nog een duik nemen in het rooftop zwembad van het hotel, waarna je heerlijk zult slapen in de comfortabele bedden van het hotel.

Zaterdag 21 maart 2020

Nadat je hebt genoten van een lekker ontbijtje in het hotel, dien je vandaag de Marathon Expo te bezoeken om je startnummer op te halen. Daarna heb je alle tijd om de stad te verkennen. In Lissabon kan het zonnetje al heerlijk schijnen in maart, dus geniet van een terrasje of bezoek één van de Portugese bezienswaardigheden in de stad. 

Zondag 22 maart 2020

Vandaag is de dag van de halve marathon! Zorg dat je op tijd op het startterrein aanwezig bent. De start van de EDP Lisbon Half is om 10:00 uur. Na afloop van dit geweldige evenement kan je terugkijken op een fantastische dag met een medaille om je nek en een biertje in je hand. 

Maandag 23 maart 2020

Misschien met wat lichte spierpijn, maar ook met een mooie herinnering stap je vandaag nog eenmaal de stad in om de laatste bezienswaardigheden te bekijken en nog wat te shoppen. Aan het eind van de dag vertrekt de vlucht terug naar Amsterdam, waar je kunt terugkijken op weer een mooie ervaring. 

Programma onder voorbehoud!

Hotel

Het Sana Reno Hotel*** ligt in het centrum van Lissabon, met een bus en metrostation voor de deur. In een mum van tijd ben je te voet óf met het openbaar vervoer in het hart van Lissabon, met winkels, restaurants en prachtige historische panden. Maar houd je stappenteller in de gaten: zondagmorgen wil je natuurlijk wél fit en uitgerust aan de start van de halve marathon staan. Verder beschikt het hotel over een prachtig zwembad en een sauna, dus er kan ook goed uitgerust worden. 's Ochtends zal er een heerlijk Portugees ontbijt voor je klaar staan zodat je met een goede bodem de stad kunt gaan verkennen.

Parcours

De halve marathon van Lissabon begint op een unieke locatie; namelijk Ponte de 25 Abril, de bekende rode hangbrug over de Taag bij Lissabon. Nadat je de brug hebt overgestoken, ren je door typische smalle Portugese straatjes en steegjes om vervolgens langs Campo das Cebolas naar het grootste plein van de stad te rennen: Praça do Comércio. Je eindigt bij Jerónimos, één van de meest prominente gebouwen in Lissabon, gevestigd in de bekende wijk Belém. 

Het parcours van de halve marathon van Lissabon is erg snel en vlak. De race is ook wel één van de snelste ter wereld, en hierdoor zeer geschikt om nieuwe PR's te rennen! Niet voor niets heeft de halve marathon de titel voor de aantrekkelijkste halve marathon gewonnen.

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Parcours
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief