De wens van iedere marathonloper…

Programma

Vrijdag 17 april 2020

Op vrijdagochtend vlieg je vanaf Schiphol met een directe vlucht van Delta, partner van KLM, naar Boston. Aan het begin van de middag kom je uitgerust aan. TUI Sports brengt je naar het hotel. Nadat je bent ingecheckt in het hotel, bezoeken we de Marathon Expo om je startnummer op te halen en te shoppen bij de tientallen stands van bekende hardloopmerken. 

Zaterdag 18 april 2020

Op zaterdagochtend kun je samen met ons de laatste kilometers van het parcours verkennen. Vanuit het hotel is dat vlakbij, zodat je in minder dan een uur weer terug bent van een ontspannen run. De rest van de dag vul je in naar eigen wens. Vanuit het hotel wandel je zo de winkels en toeristische hotspots tegemoet. 

Zondag 19 april 2020

Zondagmorgen is er een Boston Marathon Course Tour. Vanaf het centrum van Boston vertrekken we om 10.00 uur per bus naar de start van de marathon in Hopkinton. Op deze historische plek is het eerst mogelijk foto’s te maken voordat mijl per mijl het marathonparcours wordt afgelegd. Een ervaren gids deelt belangrijke info voor deelnemers en historische feiten over de geschiedenis van de Boston Marathon.

Maandag 20 april 2020

De maandagmorgen begint redelijk vroeg, de start is vanaf 10.00 uur (Wave 1). We vertrekken te voet naar de Boston Public Garden / Boston Common, waar de opstapplaats is van de bussen die je naar het startterrein in Main Street (Hopkinton) zal brengen. Na je marathonavontuur finish je vlakbij de John Hancock Tower en wandel je met een prachtige medaille terug naar je hotel (ca. 25 min.). Aan het eind van de middag, als iedereen is teruggekeerd, blikken we met een welverdiend biertje terug op de marathon.

Dinsdag 21 april 2020

Op dinsdag kun je tot eind van de middag doen wat je wilt. Fietsen, shoppen, lunchen of de stad verder bekijken. Aan het eind van de middag is de terugvlucht naar Nederland, waar je op woensdagmorgen aankomt en kunt terugkijken op een onvergetelijke marathonreis.

Programma onder voorbehoud!

Hotel

Hotel Wyndham Boston Beacon Hill is ideaal gelegen in West End, in het centrum van Boston. Vrijwel alle hotspots van deze sfeervolle stad bevinden zich op loopafstand, zoals de bekende Faneuil Hall en Quincy Market. Ook Boston Common, stadspark Boston Public Garden én de vele winkels en gezellige horecagelegenheden bevinden zich op korte afstand van het hotel.

Pakket 

TUI Sports beschikt over een beperkt aantal ‘non-qualified’ startnummers, waarvoor een snelle kwalificatietijd niet noodzakelijk is. Dit startnummer maakt onderdeel uit van de marathonreis die verder bestaat uit een directe retourvlucht vanaf Amsterdam, 4 overnachtingen in het uitstekende en centraal gelegen hotel Wyndham Boston Beacon Hill, alle benodigde transfers en ervaren en professionele TUI Sports reisbegeleiding.

Voor 2020 kunnen alleen nog gekwalificeerde deelnemers met een eigen startnummer ons arrangement boeken.

Tijdslimiet: 6 uur (vanaf het moment dat de laatste runner de startstreep is gepasseerd)

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58 Bekijk het fotoalbum
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief