Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

De wens van iedere marathonloper…

Programma

Vrijdag 16 april 2021

Op vrijdagochtend vlieg je vanaf Schiphol met een directe vlucht van Delta, partner van KLM, naar Boston. Aan het begin van de middag kom je uitgerust aan. TUI Sports brengt je naar het hotel. Nadat je bent ingecheckt in het hotel, bezoeken we de Marathon Expo om je startnummer op te halen en te shoppen bij de tientallen stands van bekende hardloopmerken. 

Zaterdag 17 april 2021

Op zaterdagochtend kun je samen met ons de laatste kilometers van het parcours verkennen. Vanuit het hotel is dat vlakbij, zodat je in minder dan een uur weer terug bent van een ontspannen run. De rest van de dag vul je in naar eigen wens. Vanuit het hotel wandel je zo de winkels en toeristische hotspots tegemoet. 

Zondag 18 april 2021

Zondagmorgen is er een Boston Marathon Course Tour. Vanaf het centrum van Boston vertrekken we om 10.00 uur per bus naar de start van de marathon in Hopkinton. Op deze historische plek is het eerst mogelijk foto’s te maken voordat mijl per mijl het marathonparcours wordt afgelegd. Een ervaren gids deelt belangrijke info voor deelnemers en historische feiten over de geschiedenis van de Boston Marathon.

Maandag 19 april 2021

De maandagmorgen begint redelijk vroeg, de start is vanaf 10.00 uur (Wave 1). We vertrekken te voet naar de Boston Public Garden / Boston Common, waar de opstapplaats is van de bussen die je naar het startterrein in Main Street (Hopkinton) zal brengen. Na je marathonavontuur finish je vlakbij de John Hancock Tower en wandel je met een prachtige medaille terug naar je hotel (ca. 25 min.). Aan het eind van de middag, als iedereen is teruggekeerd, blikken we met een welverdiend biertje terug op de marathon.

Dinsdag 20 april 2021

Op dinsdag kun je tot eind van de middag doen wat je wilt. Fietsen, shoppen, lunchen of de stad verder bekijken. Aan het eind van de middag is de terugvlucht naar Nederland, waar je op woensdagmorgen aankomt en kunt terugkijken op een onvergetelijke marathonreis.

Programma onder voorbehoud!

Pakket 

TUI Sports beschikt over een beperkt aantal ‘non-qualified’ startnummers, waarvoor een snelle kwalificatietijd niet noodzakelijk is. Dit startnummer maakt onderdeel uit van de marathonreis die verder bestaat uit een directe retourvlucht vanaf Amsterdam, 4 overnachtingen, alle benodigde transfers en ervaren en professionele TUI Sports reisbegeleiding.

Tijdslimiet: 6 uur (vanaf het moment dat de laatste runner de startstreep is gepasseerd)

Abbott World Marathon Majors

De Abbott World Marathon Majors bestaat uit de 6 prestigieuze marathons ter wereld. Runners die Toyko, Boston, London, Berlin, Chicago én New York officieel uitlopen, mogen zichzelf Six Star Finisher noemen. Naast deze titel ontvang je ook een exclusieve medaille. Deze kun je claimen door een profiel aan te maken op de website van de World Marathon Majors. Of je nu al 4 Stars hebt of nog droomt over jouw eerste marathonfinish: alle runners zijn welkom!

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58 Bekijk het fotoalbum
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief