30e Medio Maratón Valencia

De halve marathon van Valencia is een super snelle! Het parcours is vlak en heeft een paar scherpe bochten. Mede door de aangename temperatuur, tussen de 18 en 23 graden in deze periode, is Valencia de ideale stad voor een sportieve city-break.

Hotel

Programma

Donderdag 22 oktober

Op donderdag vlieg je halverwege de middag met Vueling naar Valencia. Aan het begin van de avond kom je aan in het hotel. 's Avonds heb je de tijd om deze geweldige stad te verkennen. Tijd voor ontspanning, sfeervolle restaurants en sangria. 

Vrijdag 23 oktober

Vanuit het hotel loop je zo de bekendste winkelstraat van Valencia op. Op vrijdag heb je de hele dag om de stad te verkennen. Breng een bezoek aan de Expo om alvast het startbewijs op te halen of bezoek een van de toeristische hotspots. Mercado Cental, de grootste overdekte markt van Europa, ligt op 10 minuten lopen vanaf het hotel.

Zaterdag 24 oktober

Ook op zaterdag heb je de tijd om langs de marathon Expo te gaan. Valencia is een groot openluchtmuseum met historische bouwwerken zoals de kathedraal met de gotische klokkentoren El Miguelete met een prachtig uitzicht over de stad! Aan het einde van de middags pak je een terrasje op een van de vele pleinen van Valencia, want morgen is de dag van de halve marathon. 

Zondag 25 oktober

Vandaag is de Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso EDP! Samen met 20.000 andere lopers ren je de 21K. Zorg ervoor dat je op tijd opstaat, want de start is al om 8.45 uur.

Na afloop van dit geweldige evenement kan je terugkijken op een fantastische dag met een medaille om je nek en een biertje in je hand!

Maandag 26 oktober

Vandaag kun je terugkijken op weer een mooie ervaring. Duik nog een laatste keer deze geweldige stad in. Valencia is ook geschikt om fietsend te ontdekken.

Later op de middag vertrek je richting Nederland, waar je aan het begin van de avond landt op Amsterdam. 

Programma onder voorbehoud!

AC Hotel Colón

AC Hotel Colón Valencia ligt midden in het centrum, vlakbij het treinstation València Nord. De belangrijkste winkelstraat van Valencia ligt voor de deur. Maar ook Porta de la Mar, Plaza de Toros en andere bezienswaardigheden liggen op steenworp afstand van het hotel.

Parcours

Het parcours van de halve marathon van Valencia is cultureel én snel. De bochten in het parcours maken het mogelijk om een snelle tijd te lopen en leiden je langs onder andere Torres de Serranos, Estacio del Nord en Porta de la Mar.

Na de start loop je over Pont de L'Assut d'Or verder de stad in. De finish ligt net na de 'Stad der Kunst en Wetenschappen'. 

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief